UUTISET

13.03.2017
Porvoossa järjestetään tänä vuonna peruskurssi jalkapalloerotuomareiksi haluaville. Peruskurssi järjestetään Kokonhallin luentotilassa tiistaina 04.04 ja 11.01 klo 18-21. Huomioithan, että peruskurssilaisten täytyy olla paikalla molempina kertoina. Lisätietoa koulutus-osiosta.

19.12.2016

Kerhon syys- ja kevätkokous jäähallin neuvotelutilassa. Kokouksessa käytiin läpi vuoden tapahtumia sekä valittiin puheenjohtaja sekä johtokunta kaudelle 2017.

Samalla jaettiin vuoden 2016 palkinnot:

Vuoden erotuomari                       Frank Lind
Vuoden avustavaerotuomari          Alisa Levälampi
Vuoden nuori tulokas                    Oona Korvenaho
Vuoden kehittynein erotuomari      Jere Tuomainen

Onnea!

26.11.2015

Kerhon syyskokous Kokonhallin saunakabinetissa. Valittiin puheenjohtaja sekä johtokunta kaudelle 2016. Sekä tietenkin ansioituneita jalkapalloerotuomareita. Uusi johtokunta löytyy yhteystiedot -sivulta.

Johtokunta on kokouksessaan aiemmin syksyllä päättänyt, että jalkapallopuolelle otetaan käyttöön kaksi uutta palkintoa: Vuoden avustava erotuomari sekä Vuoden kehittynein erotuomari.

Palkinnot jakautuivat seuraavasti:

Vuoden lupaava erotuomari                     Venla Pellikka

Vuoden Kehittynein erotuomari                 Anton Korvenaho

Vuoden avustava erotuomari                    Alisa Levälampi

Vuoden erotuomari                                 Ossi Korvenaho

Onnea valituille!

24.11.2015

Uudenmaan piirin Erotuomari- ja pelinohjaajatyöryhmä on valinnut kaksi kerhomme erotuomaria EliittiTalentti -kurssille Eerikkilään 27-28.2.2016. Kurssi on IIIdiv erotuomareille ja IIdiv avustaville. Kutsutut ovat Henri Hienonen ja Ossi Korvenaho.

.